sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

11.7. Barstow - Victorville - Santa Monica

Aamulla varikkotytöt tankkasivat pyörät viimeisen kerran. 



Matka jatkui Route 66:sta pitkin Victorvilleen ja Route 66 museoon, joka oli avattu tuntia aikaisemmin ihan meitä varten. Paras museo ja halvimmat kangasmerkit sekä hienoja nahkaliivejä lähti monelle mukaan.

Sitten siirrymme Interstatelle kohti Los Angelesia ja Santa Monica Pieriä, missä oli ajomatkamme päätepiste. Hieman pohjoisen porukkaa jännitti, kun liikenne tiheni ja kaistat lisääntyivät, mutta lopulta selvisimme hienosti perille.


Laiturilla Sami komensi porukan seuraamaan ja kävelimme Tyynenmeren ylle, laiturin päähän, missä meitä odotti pari henkilöä ja loppuyllätys.


Laiturilla seisoi suomalaisen seurakunnan pappi Jarmo Tarkki ystävänsä Anitan kanssa. Porukan ihmetellessä "mitä nyt?????", Jarmo laittoi liperit kaulaansa ja Anita ojensi kukkakimpun Miljalle. Siinä vaiheessa väki alkoi tajuta, että jotain erityistä oli tekeillä. Meillä on häät!!!! Milja ja Jukka sanoivat toisilleen "Tahdon" ja lupasivat rakastaa toisiaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Herkkä ja ikimuistoinen hetki kaikille meille matkassa olleille.


 Esa luki korinttolaiskirjeestä




Yllätetyt häävieraat kuvasivat jokaisen hetken tapahtumasta.
 Sulhanen sai suudella tuoretta aviovaimoaan.



Vihkiminen jälkeen siirrymme saattueena hotellimme ja kuljettajat pääsivät palauttamaan pyöränsä vuokraamoon. Illalla meillä olikin sitten kaksi loistavaa syytä syödä juhlaillallinen yhdessä; Miljan ja Jukan. Avioliitto sekä ajomatkamme päättyminen. Edessä muutama vapaapäivä ennen pitkää kotimatkaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti