keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

2.7. Sapulpa - Amarillo

Aloitimme päivän uudella oppaalla. Esan Audimatkat vastasivat päivän opastuksella, sillä Sami ja Jukka lähtivät pyöräkorjaamolle Tulsaan. Ensin kuitenkin tehtiin uusjako pyörien ja kyytiläisten suhteen. Suuntasimmekin aamiaiselle noin tunnin matkan päähän syömään breakfast burritos. Koko reissun paras aamiainen kaikkien muiden paitsi Miljan mielestä. S


Kartanlukijamme Anu selvisi urakastaan suhteellisen hyvin, siihen nähden, että kartta näytti tältä.
Parin ylimääräisen mutkan ja neuvojen kysymisen jälkeen saimme paikallisen oppaan viemään meidät oikealle reitille Sayren kaupungissa. Tästä eteenpäin matka sujuikin jouhevasti Esan vetämänä. Routen varrella vierailumme Texolan kylässä, asukkaita 47. Nautimme virvokkeita ja shoppailimme matkamuistoja sekä ylitimme Texasin rajan.
  

 Matkanneet jatkui kohti Amarilloa ja Big Texan motelliin ja ravintolaa. Noin 40 mailia ennen päämäärää kotimme iloisen yllätyksen, kun korjaamoreissulaiset Sami ja Jukka ajoivat ohitsemme villisti tuulettaen. Ajelimme porukalla yöpymispaikkaan ja valmistauduimme illalliselle. Tepu päätti osallistua kuuluisaan koitokseen ja yrittää syödä kahden kilon (72 unssia) pihvi lisukkeineen. Lisukkeet ja 1,4 kg pihviä upposi kevyesti, mutta maku ei ollut kuulemma kohillaan ja luu tuotti vaikeuksia. Aikaa jäi puoli tuntia, mutta miehen oli pakko lopettaa. Eihän huonoa kannata syödä. Papin pihvi olisi kyllä mennyt.

Muut tyytyivät listaruokiin.

Vatsat täynnä painuimme nukkumaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti