torstai 4. heinäkuuta 2013

3.7. Amarillo - Santa Fe

Big Texanin runsaan aamiaisen jälkeen suuntasimme kohti Cadillac Ranchia, missä jätimme oman puumerkkimme muiden joukkoon.


Matka jatkui Texasin laakeissa maisemissa ja saavutimme puolivälin krouvin
 Adrienissa, 1139 mailia takana ja saman verran edessä. Midpoint Cafessa nautimme virvokkeita ja ostimme matkamuistoja. 


Taas pyörän selkään ja seuraava etappi oli New Mexicon rajan ylitys ja maisemat muuttuivat kumpuilevammiksi ja vuoristoiseksi. Ajelimme noin 30 mailia vapaata tahtia merkkaamalla ja näimme upeita salamoita taivaanrannassa. Oli pakko pukea sadevehkeet ja ajella ukkoskuuroja pakoon. Iltapäivällä saavuimme 60 000 asukkaan Santa Fen kaupunkiin, joka poikkeaa positiivisesti muista näkemistämme kaupungeista, sillä kaikki rakennukset ovat matalia ja suurin osa on rakennettu punasavesta. Motellilla pojat innostuivat kuviokelluntaharjoituksiin ja Matin mopo saatiin huoltoon. Motellille saapuessamme eräs asukas kysyi pyörien päältä nousevilta pojiltamme ovatko he Vietnamin veteraaneja. Mitäköhän tästäkin voisi päätellä?





Kävimme illallisella meksikolaisessa ravintolassa ja maistelimme meksikolaista olutta ja margaritoja. Osa porukasta oli melko väsyneitä ja osa juhlatuulella ja jatkoivat pikkutunneille.


Pahoittelemme epätarkkoja kuvia ja kirjoitusvirheitä, joista osa menee iPadin tekstinarvauksen piikkiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti